BBA Gallery, Berlin Tyskland, 2020

 

(C) Thor Kidmose

Som alle andre overfladiske mennesker var jeg engang vild med Berlin, men da indhold fik betydning, svandt glæden ved den tyske storby. Her forandrer overfladen sig konstant, mens bundlinjen altid er den samme og overklassens dumme børn leger med koncepter, kunst og vilde projekter. Her gemmer alle de der burde være voksne, men aldrig blev andet end gamle på papiret. Her finder du resterne fra fortiden, side om side med nutidens forfald, uden nogle hverken ænser det der var, kunne have været eller allerede er. Det er måske ikke min by, mine brosten, min drøm, men fortsat den perfekte ramme for mine fotografier. Dette billede er et klassisk kloakdæksel, jeg tror det er fra en tur rundt i vejle 2020, udstillet ved BBA Gallery på udstillingen Powerfull Compositions.